GOLD hajvitamin csomag

5/5

41 990 Ft

fél évre elegendő hajvitamin kapszula (360 db) – AJÁNDÉK FÉSŰVEL

A KAPSZULÁKBAN TALÁLHATÓ TÁPANYAGOK ELŐSEGÍTHETIK:
  • a haj gyorsabb növekedését
  • a hajhullás lassítását, megszüntetését
  • a problémás hajszerkezet helyreállítását
  • a normál haj és bőr fenntartását


A legjobb eredmény elérése érdekében az ajánlott kúra legalább 6 hónap.

Minden doboz hajvitamin megvásárlásával 500 Ft-tal támogatod a Gyermekrák alapítvány munkáját. Köszönjük!

Érdekelhetnek még…

  • Kozmetikai táska
  • Beauty Drink halkollagén italpor

A termék gyógyszerészi fejlesztés, aminek megalkotásakor a fő szempont volt, hogy olyan vitaminkomplexum születhessen ami:

– nem okoz pattanásokat
– nem idéz elő hányingert
– felesleges kilók felszedése nélkül tegyen még gyönyörűbbé Téged!

Ezeknek a megvalósítása csak úgy lehetséges, ha a legjobb minőségű alapanyagok kerülnek a kapszulába. Mindezt úgy, hogy a lehető leghatékonyabb kombináció jöjjön létre, minden káros adalékanyag mellőzésével.

A hatóanyagok úgy lettek kombinálva, hogy segítsék egymás beépülését. Ezen felül, ne csupán a haj növekedésére lehessenek hatással, de a hajhullás eredendő okaira is megoldást nyújthassanak.

Így a fentieket folyamatosan szem előtt tartva, biztos gyógyszerészi szaktudásunkkal a hátunk mögött, hosszas fejlesztés után megszületett a HAIRBOOM.

A hajvitamin, ami nem csak a normál hajat teheti szebbé és egészségesebbé, de a problémás, ritka hajszerkezetre is megoldást nyújthat!

 

Összetétel:

A HAIRBOOM összetétele egyedi fejlesztés, amelynek alapja egy jól bevált, hatékony, emelt dózisú vitaminkombináció.

Gyógyszerészi fejlesztés:

A hajvitamin gyógyszerészek által lett hosszas évek kutatómunkáját követően kifejlesztve, a legnagyobb szakértelemmel. Összetevői úgy lettek kombinálva, hogy a hatóanyagok egymás beépülését elősegítve, a legjobb hatást tudják kifejteni a szervezetre.

Mellékhatások nélkül:

Szemben az ízesített gumicukor hajvitaminokkal, nem tartalmaz cukrot, színezéket, és mesterséges adalékanyagokat sem, amelyek a pattanásos, zsíros bőr fő kiváltó okai lehetnek.

100%-ban magyar termék:

A HAIRBOOM kifejlesztése csak magyar gyógyszerészek hosszas munkájának eredménye, továbbá a gyártás és minden hozzá szükséges alapanyag (doboz, címke, kapszulák stb.) kizárólag megbízható magyar gyártók termékei, ezzel segítve a hazai vállalkozókat és gazdaságot.

A Gyermekrák alapítvány folyamatos támogatója:

A márka minden eladott hajvitamin árából 500 Ft-ot adományoz a Gyermekrák Alapítványnak, és ezzel segíti példaértékű munkáját.

Ha hullik.

Ints búcsút a hajhullásnak! A HAIRBOOM kapszula nagy mértékben csökkentheti a hajhullást.

Ha kevés.

Fogadd szeretettel az új hajszálaidat. A visszajelzések alapján számtalan új babahajszál jelent meg a termék használói körében, amely látványosan dúsabb hajkoronát eredményezett.

Ha töredezett.

Viszlát kócos, szálkás, egészségtelen haj! A HAIRBOOM kapszulák már az első vitaminkúra befejezésével szembetűnő változást eredményezhetnek.

Ha nem nő.

Üdvözöld hosszú hajú énedet! Gondosan fejlesztett vitaminunk segítségével felgyorsulhat hajad növekedési tempója is.

Ha jól akarod magad érezni a bőrödben.

A hajvitamin nemcsak a hajadra, de a körmeidre és a bőrödre is jótékony hatással van. Erősítheti, valamint gyorsíthatja körmeid növekedésének tempóját. A kapszula által bőröd is hozzájut azokhoz a szükséges vitaminokhoz, amelyektől selymesebb, puhább és ragyogóbb lehet.

Ha tenni akarsz az egészségedért.

A számtalan kiemelkedő hatása mellett összességében is hozzájárulhat egészséged megőrzéséhez a megannyi, szervezeted számára hasznos összetevőnek köszönhetően.

MSM, PABA, Vas, Cink, Pantoténsav (B5 vitamin), L-aszkorbinsav, Piridoxin (B6 vitamin), Niacinamid (B3 vitamin), Riboflavin (B2 vitamin), Biotin, A-vitamin, Folsav, Szelén, Cianokobalamin (B12 vitamin)

Hogyan kell használni a HAIRBOOM hajvitamint?

Egy doboz HAIRBOOM hajvitamin 60db kapszulát tartalmaz, amely 1 hónapra elegendő. A javasolt beviteli mennyiség napi 2×1 kapszula, eltérő napszakban, étkezés után folyadékkal.

Mikortól várható látható eredmény?

Minden ember és minden hajtípus más. Ezért minden szervezetnek más és más az igényszintje is, valamint a vitaminok felszívódása, beépülési tempója is eltérő lehet.
Ha hajad vékonyszálú, megviselt, elgyengült, szálkás, vagy töredezett, akkor először mindezek rendbetétele az elsődleges cél. A visszajelzések alapján már az első doboz HAIRBOOM hajvitamin beszedése után megjelenhetnek az új babahajszálak. Dúsabb, fényesebb és láthatóan hidratáltabb lehet a hajad.
Legyél türelmes és kitartó, hogy az eredmény magáért beszélhessen!

Mennyi ideig szedjem a hajvitamint?

A látványos és eredményes változás elindulásához minimum 3 hónapos vitaminkúrát javasolunk. Ekkor kezdhet ugyanis megindulni a hajszálak szemmel látható növekedése. Az eredmények észlelését követően ne hagyd abba a HAIRBOOM szedését, hiszen épp a segítségével jutottál a hajnövekedés útjára.

Szedhetik-e a hajvitamint várandós nők és szoptató anyák?

Várandósságra készülve ajánlott, várandósság alatt azonban semmilyen A-vitamin tartalmú készítmény szedése nem ajánlott, sőt tiltott is.

 

A 12.00 óráig beérkező megrendeléseket, már a következő nap 14.00 óráig kiszállítjuk. A 12.00 óra utáni rendelések két napon belül érkeznek meg hozzád.

Érdekelhetnek még…

  • Kozmetikai táska
  • Beauty Drink halkollagén italpor