Barion Pixel

Mitől működik a HAIRBOOM hajvitamin? A gyógyszerész válaszol!

Dr. Bögöthy Zsolt gyógyszerész, a HAIRBOOM hajvitamint megalkotó csapat vezetője ad részletes leírást a vitamin összetételéről és hatásairól.

Miért pont hajvitamin?

A HAIRBOOM hajvitamin a harmadik termékünk, melyet saját ötletünket követően piacra vezettünk. Ebből is látszik, hogy fejlesztői csapatunk már tapasztalt az egyedi étrend-kiegészítők megalkotásában. Minket igazol az is, hogy jelenleg megvalósítás alatt áll egy nagy volumenű, világújdonságnak számító egészségipari termékünk kifejlesztése is.

A tevékenységünkből adódik, hogy folyamatosan tisztában kell lennünk a étrend-kiegészítők piacával. Hamar felismertük, hogy a hajvitaminok terén hiányosságokkal és negatív tulajdonságokkal rendelkeznek egyes termékek.

A fő célunk az volt, hogy kiküszöböljük ezeket a negatív jellemzőket, ezért a HAIRBOOM:

laktózmentes, cukormentes, gluténmentes és mesterséges adalékanyagtól mentes.

Egyedi összetételünk alapja egy jól bevált, hatékony, emelt dózisú vitaminkombináció. Ez a bázis többkörös tesztelésen esett át, melyek eredményei egyhangú pozitív visszajelzések lettek, így tudtuk, hogy megvan a biztos alapunk.

Ezután elvégeztük a piackutatást és a megkérdezettek válaszai alapján egyértelművé vált, hogy erre a három fő irányra kell alapozni a HAIRBOOM egyediségét:

1. Hajnövekedés beindítása

A hajad növekedéséért leginkább felelős összetevő a biotin. Ez egy nagyon drága hatóanyag, ezért érthető módon ezzel spórolnak leginkább a hajvitaminok esetében, de mi tudjuk, hogy a nagy dózisú biotin kirobbanó hatást produkálhat a hajnövesztésben, ezért a HAIRBOOM a lehető legmagasabb mennyiséget tartalmazza.

Vonzó lány egészséges hosszú hajjal

2. Hajhullás megállítása

Kutatások kimutatták, hogy a rendszeres, menstruáció során bekövetkezett vérveszteség miatt kialakuló vashiány áll a nőknél előforduló hajhullás döntő többségének hátterében. A szervezetünkben lévő vas legnagyobb része ugyanis vérünkben raktározódik a haemoglobinhoz kötve. Ez az oka, hogy a HAIRBOOM-ban kiemelt szerepet kap a vas.

Nem elég, hogy a szervezetünk nem képes magától a vas előállítására, de a táplálékkal/táplálék-kiegészítőkkel bevitt mennyiség is rendkívül rosszul hasznosul. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a készítményben a legjobb minőségű szerves vasat használjuk. A kapszulában jelenlévő C-vitamin és folsav is a vas minél hatékonyabb felszívódását szolgálják.

3. Egészséges hajszerkezet

A hajnövekedés beindítása és a hajhullás megállítása rendkívül fontos, de ugyanekkora jelentősége van a haj egészséges szerkezetének visszanyerésének és fenntartásának.

Ezért nagyon fontosnak tartottuk, hogy 3 olyan hatóanyagot is beletegyünk a HAIRBOOM-ba, amelyek pontosan ezt a célt szolgálják. Ezek az MSM, az A-vitamin és a cink.

  • Az MSM elősegíti a kollagén és a keratin szintjének növelését. Ezek a tápanyagok rendkívül fontos építőelemei a hajkoronádnak.
  • Az A-vitamin szabályozza a hajtüszőkben található retinoic sav szintézisét, így közvetlen hatást gyakorol a hajszálakra.
  • A cink hozzájárul a hajad normál, egészséges állapotának fenntartásához, ezért a HAIRBOOM-ban nagy dózisú, kiváló felszívódású és prémium minőségű szerves cinket használunk.

+1 All in one hajvitamin

A HAIRBOOM összetétele szakmai szemmel lett kialakítva, de nem csupán a hajad egészségéért. Kiemelkedő szerepet kapott, hogy ne egy hagyományos hajvitamint alkossunk, hanem egy olyan komplex szépségvitamint, amely ALL IN ONE formulaként biztosítja számodra hajad, bőröd és körmeid hosszútávú egészségét.

HAIRBOOM fésű

Nagyon fontos számunkra, hogy a termékeink ne csak hatékonyak legyenek, de egyediséget is biztosítsanak számodra. Ennek fényében megalkottuk a tökéletes kiegészítőt: a HAIRBOOM fésűt. Hajlékony, 3 különböző méretű sörtéje masszírozza a fejbőrt, valamint nem sérti a hajszálak szerkezetét. Egyedi formája pedig roppant kényelmes fogást tesz lehetővé, sőt méretének köszönhetően egy kistáskában is könnyen elfér.

Egyedi HAIRBOOM fésű

HAIRBOOM hajvitamin

A termék megalkotásával kapcsolatos céljainkat elértük és sikerült létrehoznunk egy olyan hajvitamint, ami méltón viseli a HAIRBOOM nevet. De itt nem állunk meg, hiszen kiemelt figyelmet fordítunk a visszajelzéseitekre és igényeitekre, így a jövőbeni fejlesztéseinket is a legnagyobb szakértelemmel, Veletek közösen, az igényeitek szerint fogjuk végezni.

Dr. Bögöthy Zsolt
A HAIRBOOM-ot megalkotó csapat vezetője

Hasznosnak találtad a cikket? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Pinterest
Email

Legutóbbi cikkek

Legnépszerűbb termékek