Barion Pixel

"A gyönyörű haj mindenkinek jár"

A HAIRBOOM JÓTÉKONYSÁGI KAMPÁNYA

Vannak olyan gyermekek, akiknek jelenleg nem adatik meg az áhított hajkorona. A legtöbbünkkel ellentétben, sokkal keményebb harcot vívnak nap mint nap. Ők az életükért küzdenek. Nekik és családjuknak a legkisebb segítség is akár egy életet jelenthet.

A HAIRBOOM vezető gyógyszerésze és tulajdonosa, mindennek fontosságát szem előtt tartva, a termék által folyamatos támogatójává vált a Gyermekrák Alapítványnak:  

Akár 1 doboz hajvitamin megvásárlásával is lehetőséget nyújthatsz, hogy a kemo- és/vagy sugárkezelések következtében a hajkoronájukat elveszítő gyermekek számára is megadassék a szép haj érzése. Hiszen minden megvásárolt hajvitamin árából 500 Ft-ot a Gyermekrák Alapítványnak adományozunk.

Elsősorban – de nem kizárólagosan – a valódi hajból készülő paróka elkészíttetésére adhatsz lehetőséget. Egyéni igényektől függően, mérlegelve a gyógyuláshoz vezető folyamatot, az adomány felhasználható más szükséges eszközökre is.

Úgy gondoljuk, azzal, hogy közösen összefogva egy jó cél mellé állunk, mi is többek lehetünk, mindezzel hidat képezve köztünk és a rákbeteg gyermekek között.

Mutass Te is példát!

Posztolj és használd az #énissegítek hashtag-et! Rakj ki story-ba egy HAIRBOOM hajvitaminnal készült képet, jelölj meg rajta minket és használd a hashtag-ünket.

Köszönjük!