A HAIRBOOM-RÓL

Fejlesztői gyógyszerész csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan prémium termékeket hozzunk létre, amelyekkel valóban eredményes változást tudtok elérni. Elegünk lett a piacon található látványos változások nélküli eredménytelen termékekből. 

Ezért született meg a HAIRBOOM. Neked, Nektek. Mi ugyanis a HAIRBOOM- nál nem csak egy újabb márka akartunk lenni nagy reményeket támasztva a vásárlók felé, hanem a valódi megoldás a valódi problémákra.

Csak prémium, magas minőségű összetevőkből, a leghatékonyabb kombinációban összeállítva hoztuk létre a termékeinket, kiküszöbölve a piacon elérhető hasonló termékek hiányosságait, negatív tulajdonságait, mint pl.: a laktóz-, cukor-, gluténtartalom, illetve a feleslegesen hozzáadott színezékek és adalékanyagok alkalmazása. Biztos szakmai tudással a hátunk mögött, ezt a színvonalat garantálni fogjuk.

Büszkék vagyunk rá, hogy elmondhatjuk: A HAIRBOOM 100%-ban magyar vállalkozás. A fejlesztéstől kezdve, a gyártáson és csomagoláson át, valamint a logisztikát is beleértve, minden kizárólag megbízható magyar vállalkozások közreműködésével történik. Segítsük együtt a hazai vállalkozókat és gazdaságot! De vásárlásoddal nem csak nekik tudsz segíteni!

A termékeink kifejlesztésekor nem szimplán a haszonszerzést állítottuk a középpontba.  A márkánk értékei szerint a haszon ugyanis nem feltétlenül bizonyítéka a termék sikerességének, ha azt nem kíséri valódi segítségnyújtás.

Ezért a HAIRBOOM 2020-ban a Gyermekrák Alapítvány folyamatos támogatójává vált.