A HAIRBOOM-RÓL

A HAIRBOOM prémium márka létrejöttét gyógyszerészi csapat sok éves fejlesztői munkája előzte meg. A cél az volt, hogy olyan termékek szülessenek, amelyekkel valóban szemmel látható változást lehet elérni. Mindezt kizárólag természetes összetevőkből a leghatékonyabb kombinációban összeállítva.

Elsődleges szempont volt, hogy ki legyenek küszöbölve a piacon elérhető hasonló termékek hiányosságai, negatív tulajdonságai, mint pl.: a laktóz-, cukor-, gluténtartalom, illetve a sokszor feleslegesen hozzáadott színezékek és adalékanyagok alkalmazása. 100%-ban magyar termék, ugyanis kifejlesztés csak magyar gyógyszerészek munkájának eredménye. 

Ezen felül, minden hozzá szükséges alapanyag (doboz, címke, kapszulák stb.) kizárólag megbízható magyar gyártók termékei, ezzel segítve a hazai vállalkozókat és gazdaságot. 

A HAIRBOOM a Gyermekrák Alapítvány folyamatos támogatója, hiszen a márka minden eladott hajvitamin árából 500 Ft-ot adományoz a Gyermekrák Alapítványnak, és ezzel segíti példaértékű munkáját.