Barion Pixel

A HAIRBOOM-RÓL

Fejlesztői gyógyszerész csapatunkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy olyan prémium nutrikozmetikumokat hozzunk létre, amelyekkel valóban eredményes változást tudnak elérni vásárlóink. A HAIRBOOM célja, hogy valódi megoldás legyen a valódi problémákra.

Éppen ezért csakis prémium, magas minőségű összetevőkből, a leghatékonyabb kombinációban összeállítva hoztuk létre termékeinket, kiküszöbölve a piacon elérhető hasonló termékek hiányosságait és negatív tulajdonságait, mint például az elenyésző mennyiségű és nem jól kombinált összetevők használata, a laktóz-, cukor-, gluténtartalom, illetve a feleslegesen hozzáadott mesterséges színezékek és adalékanyagok alkalmazása.

Számunkra a folyamatos fejlődés és termékfejlesztés elengedhetetlen része az elhivatottságunknak, amely során a világszinten alkalmazott legmodernebb, és leghatékonyabb összetevők által kínált előnyöket hasznosítjuk készítményeinkben. Megújult termékeinkkel pedig még magasabb szintre emeltük a prémium szó jelentését. Elismert szakmai tudással a hátunk mögött, ezt a magas szakmai színvonalat és a folyamatos innovatív termékfejlesztést a jövőben is garantálni fogjuk. 

Mi a HAIRBOOM-nál kiemelt figyelmet fordítunk a valódi szakmai segítségnyújtásra, ezért vásárlóink kérdéseire minden esetben nagytudású szakemberek válaszolnak. Mi nem csak terméket adunk a célok eléréséhez, hanem szakmai támogatást és tanácsokat is. Elhivatott szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére, social média posztjainkkal és blogbejegyzéseinkkel pedig a folyamatos edukációt tartjuk szem előtt.

Vásárlásoddal nem csak magadnak tudsz segíteni!

A márkánk értékei szerint a haszon nem feltétlenül bizonyítéka egy termék sikerességének, ha azt nem kíséri valódi segítségnyújtás. Ezért a vásárlóinknak nyújtott kiemelt szakmai segítségnyújtás mellett a HAIRBOOM 2020 óta a Gyermekrák Alapítvány folyamatos támogatója. A nekik eddig adományozott összeg már milliós nagyságrendű, és minden vásárlással folyamatosan nő. Ezért Nektek is végtelenül hálásak vagyunk!