Barion Pixel

A HAIRBOOM jótékonysági kampánya: A gyönyörű haj mindenkinek jár

Központban a segítségnyújtás!

A HAIRBOOM hajvitamin kialakításakor egy fontos célunk volt: olyan hajvitamin szülessen, amellyel valóban segíteni tudunk. Segíteni mindazoknak, akik régóta küzdenek problémás hajszerkezetük helyreállításával, és belefáradtak a folytonos, eredménytelen hajvitaminokkal való próbálkozásokba. De emellett gondoltunk azokra is, akik egészséges hajuk védelméről szeretnének gondoskodni. Ugyanis, a HAIRBOOM kis kapszulája elengedhetetlen vitaminok sokaságát tartalmazza, amelyek kiemelkedő szerepet játszhatnak az egészséges életmód, és hajszerkezet fenntartásában. 

Mindezt mellékhatások nélkül, cukor,- laktóz-, és gluténmentesen. Ez szintén fontos szempont volt a termékfejlesztés során, ugyanis a legjobb minőségű, felesleges adalékanyagoktól mentes terméket akartuk létrehozni, az egészséges életmód fenntartásának jegyében.

Kifejlesztésekor nem a haszonszerzés állt a középpontban. A haszon ugyanis nem feltétlenül bizonyítéka egy termék sikerességének, ha nem kíséri boldogság és jóakarat a folyamatot, amelynek során szert teszünk rá. Mi valódi segítséget szeretnénk nyújtani Nektek. Megalapozott gyógyszerészi szaktudással rendelkező fejlesztői csapatunk pontos képet szerzett a hazai hajvitamin piacról a termék előkészületei alatt, ezért is találta szükségesnek egy hatását komplex módon kifejtő, a hasonló termékektől mégis eltérő, prémium hajvitamin megalkotását.

A HAIRBOOM elsődleges értékként tekinti a természetes szépség megőrzését. Szeretnénk minden ember egyediségét kiemelni és ezt erősíteni, az önszeretetre ösztönözni. Hisszük, hogy minden ember egyedi, különleges, értékes, és ez teszi őt csodálatossá. 

Azonban e termék létrehozásával nem csak kizárólag Nektek akartunk segíteni, és Te sem csak magadnak tudsz segíteni vele.

Mosolygós kislány hosszú hajjal, erős szélben

Te is segíthetsz! Híd közted és a rákos gyermekek között

Vannak olyan gyermekek akiknek jelenleg nem adatik meg a csodás, áhított hajkorona. Ezek a gyerekek a legtöbbünknél sokkal keményebb harcot vívnak az életben nap mint nap. Az életükért küzdenek. Nekik és családjuknak a folyamatos küzdelemben a legkisebb segítség is hatalmas lehet, ezzel akár életeket mentve.

A HAIRBOOM vezető gyógyszerésze és tulajdonosa mindezek fontosságát szem előtt tartva, a termék által, folyamatos támogatójává vált a Gyermekrák Alapítványnak. 

A hajvitamin megvásárlásával Te is lehetőséget nyújtasz, hogy a kemo- és/vagy sugárkezelések következtében a hajkoronájukat elveszítő gyermekek számára is megadassék a szép haj érzése, ugyanis minden HAIRBOOM prémium hajvitamin értékesítéséből támogatjuk a rákos gyermekeket. Elsősorban, de nem kizárólagosan a valódi hajból készülő paróka elkészíttetésére adhatsz ezeknek a gyereknek Te is lehetőséget. Egyéni igényektől függően, mérlegelve a gyógyuláshoz vezető folyamatot, az adomány felhasználható más szükséges eszközökre is.

Úgy gondoljuk, azzal, hogy közösen összefogva egy jó cél mellé állunk, mi is többek lehetünk, mindezzel hidat képezve köztünk és a rákbeteg gyermekek között.

Fiatal lány a tengerparton hosszú hajjal. A HAIRBOOM jótékonysági kampány keretén belül támogatja a Gyermekrák alapítványt.

Miért pont a Gyermekrák Alapítvány?

Az 1997-ben megalakult Alapítvány egy apa, Balogh István küzdelmének volt eredménye, aki lehetetlent nem ismerve folytatta harcát gyermeke betegségének leküzdése érdekében. Egy évvel a megalakulás után, már kiemelkedően közhasznú minősítést kapott az Alapítvány.

Méltón kapta Balogh István, a Gyermekrák Alapítvány elnöke, a számos köszönetnyilvánítást az ország minden tájáról, miszerint saját finanszírozásból mentőautókkal segítik a beteg gyerekek szállítását, rendszeres anyagi támogatást nyújtanak a beteg gyerekek hozzátartozóinak, térítésmentesen biztosítanak gyógyszereket, vitaminokat, táplálék-kiegészítőket. De előfordult már olyan is, hogy az Alapítvány által egy beteg gyermek családjának háza került teljes körű felújításra. Továbbá, különböző szabadidős programok finanszírozásával színesítik a beteg gyermekek mindennapjait, egyéni szükségleteket szem előtt tartva segítenek minden igyekezetükkel.

Emellett az Alapítvány részt vesz nemzetközi konferenciákon, támogatja a rákkutatást, és különböző rákellenes programok kidolgozását. Több, mint ötven térségtől vállalta át a rákos gyermekek támogatását. Több százmillió forinttal támogatják a rákos gyermekeket gyógyító intézményeket.

A példás munkához Veletek közösen, „A gyönyörű haj mindenkinek jár” című kampányunkkal szeretnénk mi is hozzájárulni, így minden doboz eladott HAIRBOOM hajvitamin árából 500 Ft-ot a Gyermekrák Alapítványnak adományozunk, ezzel hozzájárulva a további kiemelkedő munkájukhoz.

A HAIRBOOM hajvitamin tulajdonosát, Dr. Bögöthy Zsoltot a Gyermekrák Alapítvány támogatóként tartja nyilván a www.gyermekrak.hu honlapján.

Hasznosnak találtad a cikket? Oszd meg ismerőseiddel is!

Facebook
Pinterest
Email

Legutóbbi cikkek

Legnépszerűbb termékek